Ik help jou en je paard om samen te groeien vanaf de grond of vanuit het zadel, waarbij harmonie en vertrouwen voorop staan.

Mijn kernwaarden zijn

Harmonie

Vertrouwen

Eerlijkheid

Duidelijke communicatie

Hoe de instructie eruit ziet

Ik begeleid je graag naar succes. Met mijn expertise en betrokkenheid zullen we samenwerken om jouw doelen te bereiken. Ik luister naar je wensen en train jou en je paard om de band tussen jullie te versterken.

Z

Doelgericht werken

Z

Kritisch naar jezelf kijken

Z

Functioneel trainen

Z

Variatie in de training

Z

Het beste uit je paard en jezelf halen

Z

Vertrouwen

Z

Bewust trainen

Gaan wij samenwerken?

Ik kijk vol enthousiasme uit naar de mogelijkheid om met jou en je paard samen te werken. Samen zullen we ons richten op het bewust trainen van je paard, waarbij harmonie en plezier centraal staan. Je kunt altijd op mijn ondersteuning en begeleiding rekenen, zelfs tijdens wedstrijden sta ik voor je klaar om je te helpen wanneer je het nodig hebt.

Ontdek het uitgebreide aanbod aan instructiemogelijkheden op Ciska Vos! Duik dieper in de diverse vormen van begeleiding die je nieuwsgierigheid wekken. Verken een verscheidenheid aan instructiemethoden en ontdek waardevolle inzichten om je begrip te verbeteren. Je kunt kiezen uit een scala aan instructiebenaderingen die aansluiten bij jouw specifieke interesses en leerstijl.

Longeren

Longeren is een absolute must voor de training van je paard. Deze praktijk helpt bij het versterken van de spieren van je paard en verbetert hun algehele conditie. Longeren is een essentieel onderdeel van hun trainingsroutine en helpt hen om topprestaties te behalen en optimale gezondheid te bereiken. Ontdek meer over longeren en ontsluit het volledige potentieel van je paard.

Werken aan de hand

Werken aan de hand is van cruciaal belang voor het opbouwen van vertrouwen en het verbeteren van de gehoorzaamheid van jouw paard. Zo leert je paard de oefeningen zonder ruitergewicht en kun jij observeren wat hij doet. Bij mij kun je terecht voor deskundige begeleiding voor deze essentiële trainingstechniek. Samen versterken en optimaliseren we de band met je paard zodat je optimaal kunt genieten.

Met passie ruiters begeleiden

Ontgrendel het volledige potentieel van je verbinding met je paard. Of je nu een beginner bent of een ervaren ruiter die zijn vaardigheden wil verbeteren, ik sta klaar om je op elke stap van de weg te begeleiden. Afgestemd op jouw specifieke behoeften, zullen we samenwerken om je leerproces te ontwikkelen. Maak je klaar voor een reis van bewuste training in harmonie en vreugde met je geliefde paard.

Wil je graag een clinic boeken?

Wil je graag een onvergetelijke clinic boeken? Ik bied met veel plezier clinics aan, zowel op jouw eigen stal als bij de ruitervereniging. Ik sta klaar om mijn kennis en expertise met jou te delen en je te helpen jouw paardrijvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Laten we samen werken aan jouw doelen en genieten van een leerzame en inspirerende clinic.