Over Ciska

Een gepassioneerde en bekwame ruiter en instructrice, met een diepgaande kennis van haar vakgebied. Ciska Vos zet zich vol overgave in voor haar passie, met een aanstekelijk enthousiasme en diepe toewijding. Haar deskundigheid en plezier in het vak zijn ongeëvenaard.

Als klein meisje werd ik al aangestoken met de liefde voor paarden. Hun gracieuze aanwezigheid en vriendelijke aard hebben altijd mijn hart weten te betoveren. Mijn reis met deze prachtige dieren is er een van puur plezier en voldoening geweest. Een reis die ik jou ook gun!

Daarom wil ik je graag meenemen op deze reis, zodat jij ook een nog diepere verbinding kunt ervaren met je paard en zo een onverbrekelijke band kunt smeden.

Art of horsemanship

Ik heb de opleiding tot instructeur afgerond aan de Neo-Classical School for the Art of Horsemanship (NCSAH). Daarnaast ben ik Orun2-gediplomeerd. Zelfontwikkeling is belangrijk voor mij, dus ik ben voortdurend bezig met persoonlijke groei. Ondertussen train ik mijn zelf opgeleide paard richting het ZZL-niveau.

Visie

Ik streef naar een wereld waarin mensen en paarden effectief kunnen communiceren, wat resulteert in een sterke band. Ik ben er stellig van overtuigd dat deze symbiotische relatie niet alleen de interactie verbetert, maar ook het welzijn van beide partijen ten goede komt. Het is een inspirerende reis naar wederzijds begrip en groei.

Doel

Mijn doel is om het beste in zowel het paard als de ruiter naar voren te brengen door middel van dynamische en functionele training. Om de perfecte balans tussen lichaam en geest te vinden door op een biomechanisch verantwoorde manier te communiceren. Samen stellen we doelen en werken eraan om deze te bereiken.

De paardenwagen die te huur is bij Ciska Vos coaching en training
De paardenwagen die te huur is bij Ciska Vos coaching en training

Mijn grootste passie

Mijn grootste passie ligt in het trainen van zowel mensen als hun paarden. Ik vind enorm veel vreugde in het samen aangaan van uitdagingen en die als een team te volbrengen. Of het nu gaat om het rehabiliteren van paarden of het begeleiden van ruiters die de connectie met hun paard zijn verloren, mijn doel is om een partnerschap te stimuleren gebaseerd op kennis, rust, vertrouwen en bewustzijn. Uiteindelijk leidt deze reis tot magnifieke prestaties. Ik ben toegewijd aan het helpen herontdekken van de magie van harmonieus samenwerken met je paard.

Wil jij meer weten over training?

Ik help je graag bij de training van jou en je paard. Samen werken we aan het verbeteren van jullie vaardigheden en het versterken van jullie band. Laten we samen jullie doelen bereiken.