Je paard uitbrengen op wedstrijden? Ik begeleid je daarbij

Ik bied buitengewone training voor paarden, ongeacht hun wedstrijdervaring. Het maakt niet uit of je paard al eens op wedstrijd geweest is of niet. Ik zorg ervoor dat je paard optimaal getraind wordt en breng het uit op de wedstrijd. Ervaring is geen vereiste. Laat mij je paard begeleiden naar succes op wedstrijden.

Schitteren op eigen niveau

Ik breng je paard uit in de klasse die aansluit bij zijn trainingsniveau. Afhankelijk van het doel, bepalen we welke wedstrijden het beste passen. Of het nu gaat om reguliere wedstrijden of selectiewedstrijden, ik zorg ervoor dat elk paard de juiste trainingsperiode krijgt. Ik laat je paard schitteren op de wedstrijd die past bij zijn niveau.

Het doel bepaalt de wedstrijd. Afhankelijk van het doel, kunnen verschillende soorten wedstrijden worden gestart. Denk hierbij aan reguliere wedstrijden en selectiewedstrijden. Voor elk paard wordt zorgvuldig bekeken welke trainingsperiode nodig is en daarop passen we de wedstrijdkeuze en trainingsaanpak aan.

Wil je graag een clinic boeken?

Wil je graag een onvergetelijke clinic boeken? Ik bied met veel plezier clinics aan, zowel op jouw eigen stal als bij de ruitervereniging. Ik sta klaar om mijn kennis en expertise met jou te delen en je te helpen jouw paardrijvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Laten we samen werken aan jouw doelen en genieten van een leerzame en inspirerende clinic.