Huur een paardenwagen met of zonder chauffeur

De Citroën Jumper 2-paardswagen van Ciska Vos biedt een scala aan opmerkelijke functies die het hoogste comfort voor zowel jou als je geliefde paard tijdens het reizen garanderen. Ontdek de vele extra’s van deze wagen die ervoor zorgen dat jij en je paard zo comfortabel mogelijk kunnen reizen.

Op zoek naar veilig, comfortabel en stijlvol vervoer voor jou en je paard?

Onze paardenwagen biedt een veilig en gezellig interieur, perfect voor het vervoeren van hengsten, jonge paarden en merries met veulens. Voorzien van blauw en wit licht, een ventilator en een ruime zadelkamer voor extra gemak. Perfect voor het vervoer van jouw paarden.

Ontdek het gemak van zorgeloos reizen

Of je nu liever achterover wilt leunen en ontspannen of gewoon de stress van het rijden wil vermijden, huur mij in als jouw persoonlijke chauffeur voor zorgeloos vervoer van je paard. Profiteer van mijn jarenlange ervaring terwijl ik zorg voor het veilige en comfortabele vervoer van jou en je paard. Jouw bestemming, jouw keuze, jouw comfort. Bovendien is er de mogelijkheid om tot 4 paarden te vervoeren (inclusief trailer met zadelkamer), zodat je moeiteloos kunt genieten van jouw avonturen.

Inzetbaar voor

SPOEDGEVALLEN 24/7

Stalverhuizingen

Bos/Strand ritten

Wedstrijden

Keuringen, cursussen en lessen

Aankoop/Verkoop paarden

Vakantieadres

Dierenarts en/of Paardenkliniek

Eventueel meerdere opties in overleg

Eigenschappen van de paardenwagen

Paardengedeelte

Z

Hengstenuitvoering

Z

Ventilatie

Z

Lage instap

Z

Ledverlichting blauw/wit

Z

2 zadelsteunen

Z

2 hoofdstelsteunen

Z

Trekhaak

Cabine

Z

3 personen

Z

Lederen bekleding

Z

Cruise control

Z

Airconditioned

Z

B-rijbewijs

Z

Handgeschakeld

Z

Achteruitrijcamera

Z

Camera paardengedeelte

Bekijk de foto’s van de paardenwagen en laat je verleiden door de indrukwekkende beelden. Beleef de unieke ervaring van het reizen met de hoogwaardige en stijlvolle paardenwagen. Ciska Vos biedt de perfecte oplossing voor het vervoer van jouw paard. De paardenwagen is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Bekijk de foto’s nu en laat je overtuigen.

Reserveer de paardenwagen hier

Download de Algemene Voorwaarden voor de huur van de Paardenwagen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ophaal- en terugbrengtijden?

De tijden zijn 8.00 – 18.00 uur. Wil je de paardenwagen buiten om deze tijden gebruiken? Dan is dit altijd bespreekbaar.

Hoe schoon moet ik de paardenwagen terugbrengen?

Wij zorgen er altijd voor dat huurders de paardenwagen ontvangt met een schone cabine en paardengedeelte. Breng de paardenwagen daarom ook zonder zaagsel/hooi/stro/mest en uitgeveegd terug. Wanneer je in de gelegenheid bent de binnenkant met water schoon te maken, zijn wij en de volgende huurder daar natuurlijk erg blij mee. verder verwachten wij dat er op zijn minst geen afval meer in de cabine ligt en deze netjes wordt geretourneerd. er is altijd de optie om te kiezen voor onze schoonmaakservice, dit kost 50 euro excl. BTW

Waar kan ik mijn eigen auto tijdens mijn huurperiode laten?

 Jouw auto kun je parkeren op de plek van de paardenwagen.

Is de paardenwagen verzekerd?

De paardenwagen is All-Risk verzekerd binnen de Europese Unie. Het eigen risico is maximaal 1.000 euro ex BTW. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de schade die een paard aan de paardenwagen aanricht.

Wanneer krijg ik mijn borg terug?

De borg wordt terug geboekt na de controle en goedkeuring. Binnen 4 werkdagen na het inleveren van de paardenwagen.

Ik wil annuleren, wat moet ik doen?

Als je wilt annuleren, vanaf 48 uur voor de gereserveerde datum wordt er 25% van de totale reservering in rekening gebracht. Bij een annulering vanaf 24 uur voor de gereserveerde datum wordt er 50% van de totale reservering in rekening gebracht.

Ik heb schade, wat moet ik doen?

Laat het zo snel mogelijk weten, door te bellen en stuur foto’s. (06-44269770)

Overige wetenswaardigheden

De verlichting in het paardengedeelte gaat niet vanzelf uit.

Laat geen waardevolle spullen achter.

De deuren van het paardengedeelte gaat op slot met aparte sleutels, gaat niet op slot met de centrale deurvergrendeling.