Professionele zorg en training voor jouw paard

Hoe de training eruit ziet

Heeft jouw paard onlangs een blessure gehad en heb je hulp nodig bij het revalidatieproces?  Met mijn expertise en ondersteuning kan ik professionele zorg en training bieden voor jouw paard tijdens deze cruciale periode. Indien gewenst, kan ik zelfs het gehele trainingsproces overnemen.

Ga je op vakantie maar maak je je zorgen over de trainingsuren van je paard? Ik help je graag zodat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten, wetende dat je paard de extra training krijgt die het nodig heeft.

Laat je paard stralen tijdens wedstrijden en evenementen met de paardpresentatieservice van Ciska Vos. Ik garandeer dat jouw paard volledig tot zijn recht komt, waardoor je de best mogelijke resultaten kunt behalen. Kies voor Ciska Vos voor al je paardgerelateerde behoeften en ervaar het verschil uit de eerste hand.

Welke soorten training

Kies hieronder voor de vorm van training waar je graag meer van wil weten.

 

Revalidatie

Heeft jouw paard onlangs een blessure opgelopen en ben je op zoek naar hulp tijdens het revalidatieproces? Ik sta klaar om je te ondersteunen en kan zelfs de volledige training overnemen als dat gewenst is.

Vakantietraining

Ga jij op vakantie maar kan jouw paard nog wel wat trainingsuurtjes gebruiken? Ik help je graag, zodat jij zorgeloos op vakantie kunt gaan en jouw paard de training en liefdevolle aandacht krijgt die het nodig heeft.

Uitbrengen van je paard

Wil je graag wedstrijden gaan doen, maar weet je niet goed hoe je je paard moet uitbrengen op een wedstrijd? Ik begeleid je graag in de voorbereiding en tijdens de wedstrijd. Ik kan zelfs je paard uitbrengen voor jou.

Ik ben toegewijd aan het begeleiden van jou als gepassioneerde ruiters en je te helpen je connectie met je paard te versterken. Of je nu helemaal bij het begin wil beginnen of een ervaren ruiter bent die zijn vaardigheden wil verbeteren, ik bied op maat gemaakte lessen en begeleiding die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Samen werken we aan het ontwikkelen van jouw leerproces. Samen richten we ons op de training van jou en je paard.

Wil je graag een clinic boeken?

Wil je graag een onvergetelijke clinic boeken? Ik bied met veel plezier clinics aan, zowel op jouw eigen stal als bij de ruitervereniging. Ik sta klaar om mijn kennis en expertise met jou te delen en je te helpen jouw paardrijvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Laten we samen werken aan jouw doelen en genieten van een leerzame en inspirerende clinic.